محصول جدید
تاریخ در دسترس بودن
این کاور تنها جهت زیبا سازی منزل ها میباشد. در انتها نصب به علت اینکه کل فضای منزل رادیاتور قرنیزی نصب نمیگردد.برای یکسان سازی منزل با شرایط محیط و دکوراسیون منزل کاور کاذب نصب میگردد که فقط لوله های آب گرم از آن عبور نمیکند.
در این سیستم از قرنیز ساختمان، به عنوان رادیاتور برای گرمایش منزل استفاده میشود. آلياژي كه در قرنيز استفاده ميشود بايد توان انتقال سريع انرژي و گرما را مانند رادياتورهاي ديواري داشته باشد به همين دليل جهت تولید رادیاتور قرنیزی از آلياژ اكسترودي استفاده ميشود.
اين شيوه گرمايشي جزء سيستمهاي با دماي پايين محسوب ميشود و دليل آن نيز بازدهي بالای انرژي در آن است، به گونهاي كه نياز به آب گرم با دمای ۴۰ تا ۶۰ درجه سانتیگراد دارد در حالی که رادیاتورهای دیواری دمای بالای ۶۰ درجه سانتیگراد را طلب میکند.
در اين سيستم گرمايش منزل از كف اتاق شروع شده و به طرف بالا پیشروی میکند. اما بر خلاف رادياتورهاي معمولي اين كار به صورت کاملا يكنواخت صورت ميگيرد، اين رادیاتورها اتاق را از ارتفاع پایین در هر طرف گرم کرده و مثل رادیاتور معمولی که با گرم کردن توده هوا در ناحیه محدود اطراف خود و گردش طبیعی آن عمل میکنند، نقاط کور با دمای پایین و نقاط گرمتر از معمول وجود نخواهند داشت. در سیستم رادیاتورهای معمولی هوا ابتدا گرم و سبک شده و به سمت سقف حرکت میکند و با جایگزینی هوای خنک تر و سنگین تر، چرخش طبیعی هوا ایجاد میشود.
سطح تبادل حرارتی گسترش یافته در این رادیاتورها، امکان استفاده از انرژیهای تجدید پذیر نظیر آبگرمکنهای خورشیدی را فراهم میآورد. استفاده از انرژی گرمایی منابع انرژی تجدید پذیر نظیر پمپهای حرارتی خورشیدی و آبگرمکن های خورشیدی نیازمند استفاده از رادیاتورهایی با سطح حرارتی مناسب است و رادیاتورهای قرنیزی به نحوی طراحی شدهاند که بتوانند با این منابع انرژی در بهترین نقطه راندمان کار کنند .
تا پيش از اينكه رادياتور قرنيزي وارد بازار شود، دو سيستم اصلي گرمايش در منازل استفاده ميشد: رادياتورهاي ديواري و سيستم گرمايش از كف که رادياتورهاي ديواري از رواج بيشتري برخوردار بودند. يك دليل آن سادگي و سرعت بالا در نصب است .
راياتورهاي قرنيزي سيستم گرمايشي نسبتاً جديدي است كه وارد منازل ايرانيان شده است. گرمایش قرنیزی، سیستمی است که سادگی و قابلیت سریع تغییرات دما مانند رادیاتورهای دیواری را همراه با پخش یکنواخت گرمای محیط مانند سیستم گرمایش از کف، در یک سیستم فراهم آورده و معایب هر دو سیستم را نیز رفع نموده است.
سیستم قرنیزی در مقایسه با رادیاتورهای پرهای علاوه بر اشغال فضای کم جای قرنیز را هم در ساختمان پر میکند. همچنين به اين دليل كه سيستم روكار و قابل رويت است خطر تخریب در اثر نشت و ترکیدگی لوله که در گرمایش از کف کاملاً غیرقابل رؤیت است در سیستم گرمایش قرنیزی مرتفع شده است .
تستهای آزمایشگاهی و تحلیلهای دینامیک سیالات محاسباتی ارائه شده توسط مؤسسات بینالمللی بر روی رادیاتورهای قرنیزی، نشاندهنده توزیع دمای کاملاً یکنواخت با اختلاف دمای ۸/۱ درجه سانتیگراد بین گرم ترین و سرد ترین نقاط اتاق است كه اين موضوع از پرت انرژي جلوگيري ميكند.
نقاط گرم و سرد ایجادشده در اتاقها موجب کاهش راندمان سیستم گرمایش شده و برای رفع این مشکل معمولاً دمای آب رادیاتورهای معمولی را بالا میبرند و این خود عامل اتلاف انرژی بیشتراست .
همچنین با حذف رادیاتورهای دیواری امکان ایجاد تنوع بیشتر در چیدمان وسایل به وجود ميآيد كه استفاده آن را در مكانهاي قديمي مناسبتر خواهد كرد .
علاوه بر كاربرد گرمايشي اين محصول، لاستیک درزگیری كه در پايين قرنيز نصب ميشود امكان انتقال کابل های شبکه تلویزیون، ماهواره یا سیستم صوتی را فراهم میآورد ولاستیک درزگیر قسمت بالا جلوگیری میکند از سیاه شدن و کدر شدن دیوار اتفاقی که در رادیاتور های دیواری بعد از مدتی استفاده می افتد .
نحوه گرمايش رادياتورهاي معمولي به صورتی است که ابتدا سقف و ۳۰ درصد بالايي اتاق را كه نيازي به گرم كردن آن وجود ندارد، گرم ميكنند. علاوه بر اين در دماهاي پایين رادياتورهاي معمولي فقط فضاي كوچك اطراف خود را گرم ميكنند و آن به دليل عدم گرمايش كافي هوا و عدم وجود انرژي كافي جهت ايجاد چرخه طبيعي در اتاق است. قرنيزها چنين مضراتی ندارند و با آب گرم در حد ۴۰ درجه سلسيوس و به سرعت دماي اتاق را گرم ميكند.
استفاده از اين سيستم ( رادیاتور قرنیزی ) بسيار به صرفه است با کاهش هزينه لولهکشی اولیه، حذف هزینههای مربوط به قرنیز کاری هزینهها را تا حد ممکن پایین آورده و چه بسا هزینه تمامشده از سیستم های فعلی کمتر خواهد شد. هزینههای تعمیرات و نگهداری آن نسبت به سایر سیستم های گرمایشی، به مراتب کمتر است.